Stenungsunds kommun

Sök till äldreomsorgen och funktionshinder
– ett av Sveriges viktigaste jobb!

I Stenungsunds kommun finns möjlighet till en trygg anställning i ett varierande arbete där du kan ge en människa det viktigaste i livet – trygghet.

I alla våra verksamheter är din huvuduppgift att få andra att må bra. Det gör du genom sociala aktiviteter, att ge stöd i vardagssysslor samt vård och omsorg. Du får mycket uppskattning tillbaka, en känsla som får dig att må bra!

Gillar du när det händer saker? När du arbetar med oss är dina dagar omväxlande och du möter många personer. Det är en stor variation i vilken typ av hjälp olika personer vill ha och behöver. Detta gör att du har möjlighet att välja att jobba i en verksamhet med arbetsuppgifter som passar dig.

Vill du göra en betydelsefull insats? Jobba med oss!

Inom äldreomsorgen och funktionshinder arbetar du nära människor och är ett stöd i varje persons vardag. Här får du jobba med att varje dag möta människor, för att ge dem en mer meningsfull vardag. Här jobbar vi i fantastiska omgivningar, använder den senaste tekniken och har en fin sammanhållning

För dig som går en vårdutbildning ger ett sommarjobb eller praktik inom vård och omsorg unika möjligheter att träna på bemötande, nära vård och även att få erfarenhet av att jobba med äldre och andra personer med stödbehov.

Sveriges äldre blir allt fler och de behöver dig mer än någonsin. Vill du ge en äldre människa möjligheten att fortsätta uppleva, berika sig och ha en bra vardag?

Välkommen att arbeta hos oss!

Yrkesambassadörernas egna ord

Många som arbetar inom äldreomsorgen säger att det bästa med jobbet är att man verkligen känner sig behövd.

”Det bästa med mitt jobb är att man ger en trygghet så personer kan känna att dom kan bo kvar hemma och att få sin vardag att funka med en hjälpande hand.” – Patrik, yrkesambassadör och undersköterska

”Att jobba inom funktionshinder är något man kommer ha nytta för i hela sitt liv, även om man väljer ett annat yrke i framtiden. Detta för att man skapar en förståelse för alla olikheter i olika bemötanden och situationer. Världens bästa jobb helt enkelt.” – Frida, yrkesambassadör och stödassistent