Skövde kommun

Gör skillnad i en stad som växer!

Hundratals olika yrken
Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. I kommunen jobbar vi med allt från att ta hand om de äldre, utveckla staden, lära barn att läsa, smycka stadens parker till att hjälpa företag att växa, bygga vägar och se till att det finns ett rikt fritids- och kulturliv. Hos oss finns hundratals yrken och cirka 5500 medarbetare, Och det bästa av allt, vi har plats för fler.

Hos oss är du betydelsefull!
Här är du betydelsefull, både för oss som arbetsgivare och för de som vi jobbar för, våra kunder. Vi satsar på våra medarbetare och erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden och även om det ligger långt fram i tiden för dig så får du också riktigt bra pensionsvillkor.

Många nya medarbetare
Det är fler och fler som vill bo i Skövde. Därför kommer vi att behöva många nya kollegor framöver som vill vara med och göra skillnad för de som bor och verkar här. Vi anställer redan idag över 700 personer om året.

Välkommen att söka jobb hos oss på Skövde kommun när du är klar med din utbildning.