LF Dalarnas

Vi försäkrar att du kan växa hos oss

Vi tror att du vill ha något mer än bara en bra lön, schysta förmåner och trevliga kollegor. Vi tror att du vill hitta en plats där du kan göra skillnad på riktigt, en plats där du får en bra balans mellan fritid och jobb. En plats där du känner trygghet och där du kan utvecklas.

En plats för mod och möjligheter.
På LF Dalarnas uppmuntras du att ständigt utvecklas utifrån dina och kundernas behov. Du får stöttning i att ta nästa steg eller med att vässa din kompetens. Med en affär som spänner från pension- och sakförsäkring till bank finns många olika yrkesroller. Var du än befinner dig i vårt bolag är du en viktig pusselbit i att utveckla vårt starka varumärke. Kom till oss för att göra skillnad för dalfolket – även direkt efter gymnasiet.

Jobba på Dalarnas
LF Dalarnas har funnits i över 175 år och är sedan 25 år tillbaka både försäkringsbolag och bank. Vi arbetar för att skapa trygghet för dalfolket – bland annat genom att finnas där när en skada inträffat, eller när det är dags att köpa drömhuset. Vi fokuserar också på att förebygga skador, ekonomi och hälsa samt att sponsra föreningar och organisationer som bidrar till att göra länet bättre.

De flesta av våra 485 anställda jobbar antingen med rådgivning, på kundtjänst eller med att reglera skador, men vi har även avdelningar som jobbar med HR, hållbarhet, ekonomi, kommunikation, IT, säkerhet och mycket annat.

Det vi alla har gemensamt är att vi vill göra skillnad. Både i det lilla och det stora. Vi utvecklar en kundupplevelse i tiden – och för framtiden. Vi tror på trygghet, att stötta och finnas nära. Så att våra kunder kan våga satsa. Oavsett om livet leker, eller något skulle hända - är vi alltid med våra kunder. Allt för att dalfolket ska må bra och för att göra Dalarna ännu bättre.

ADRESS
LF Dalarnas
Slaggatan 7
791 21 FALUN