NKT, Alingsås

Var med och forma framtidens hållbara energiförsörjning!

Söker du en spännande och utmanande roll i en bransch i framkant? Då är NKT i Alingsås rätt plats för dig!

Som en ledande leverantör av kabeltillbehör till energisektorn befinner vi oss mitt i en spännande expansionsfas. Vår ökade efterfrågan på högspänningskabeltillbehör, driven av omställningen till förnybar energi, skapar unika möjligheter för unga talanger som dig.

Var med och driv innovationen
En ny testhall byggs för att utöka vår kapacitet att testa kabeltillbehör med spänningar upp till 525 kV. Denna testhall är en viktig del av produktionsprocessen och säkerställer att NKT:s högspänningsprodukter uppfyller de stränga kvalitetskraven. Här utförs rutintestning och verifiering av produkterna innan de når marknaden.

Expansionsprojektet innebär inte bara ökad produktionskapacitet utan också en satsning på utveckling. NKT i Alingsås kommer att vara en central plats för att driva innovation och förbättringar inom kabeltillbehörsteknik. Detta är en möjlighet för unga arbetssökande att vara med och forma framtidens energilösningar.

Hållbarhet i fokus
På NKT är vi fast beslutna att bidra till den gröna omställningen. Vi levererar kompletta kabelsystem för vindkraftparker, interconnectors och andra projekt som möjliggör en mer hållbar framtid. Att bli en del av NKT i Alingsås innebär att du blir en del av detta viktiga arbete.

Vi söker 40-50 nya medarbetare
Vi står inför en spännande framtid och söker 40-50 nya kollegor som vill vara med och forma den hållbara energiförsörjningen av imorgon. Vi tror på mångfald och välkomnar därför ansökningar från personer med olika kompetenser och bakgrunder.

Produktionstekniker med ansvar
Som produktionstekniker hos NKT ansvarar du för tillverkning och kvalitetskontroll. Du bidrar med din kunskap om produktionsprocesser och materialhantering för att säkerställa en effektiv och kvalitativ produktion.

Bli en del av innovationen
Som ingenjör eller specialist hos oss får du vara med och driva utvecklingen av och arbeta med underhåll av kabeltillbehörsteknik genom design, testning och produktutveckling. Du kommer att arbeta i en kreativ och utmanande miljö där du har möjlighet att göra verklig skillnad.

En starkare Supply Chain
Vi strävar efter att stärka vår Supply Chain med att optimera vår produktionsplanering och kapacitetsplanering för att möta den ökade efterfrågan vi ser från marknaden. I samband med detta expanderar vi vårt lager och flyttar till nya lokaler. Som en del av vårt team kommer du att spela en viktig roll i att optimera vår leveranskedja och säkerställa att vi möter våra kunders behov.

Välkommen till NKT i Alingsås!

Här får du:

  • Vara med och forma framtidens energilösningar
  • Jobba i en spännande och utmanande bransch
  • Bidra till en mer hållbar framtid
  • Möjligheten att utvecklas och lära dig av erfarna kollegor
  • En attraktiv arbetsplats med goda förmåner

ADRESS
NKT HV Cables AB
Sävelundsgatan 2
441 38 Alingsås

Telefon: 0322-774 00

Yrken

Produktionstekniker
Projektledare
Strategisk inköpare
Orderspecialist
Produktionsplanerare

Program

El- och energiprogrammet
Industritekniska programmet
Eftergymnasial utbildning inom applicerbart område – exempelvis som ingenjör